Nieuws

Het opsporen van longkanker met een elektronische neus

Onderzoeken om te kijken of de zogeheten e-nose kan helpen bij longziekten zoals astma en COPD gaven veelbelovende resultaten (Journal of Breath Research 2016).

Nieuws over het werk in de binnenstad

Werkzaamheden Rotonde

De bouwvak zit er weer op en sinds afgelopen week is men weer volop aan de slag met de Kop Boulevard. Graag neem ik je mee in de uitvoering en planning van de werkzaamheden per straat.

Dinopark Twente Airport opent

Nieuwbrief De Groene Loper

Klik op onderstaande link om de laatste nieuwsbrief van De Groene Loper te bekijken.

Sloop Bedrijfshal Robsoncomplex

We gaan beginnen met de sloop van de oude bedrijfshal aan de Veldkampstraat 42. Deze hal is onderdeel van het voormalige Robson complex en maakt plaats voor een nieuwe ontwikkeling op het stuk liggend tussen het Robsonpand en het fietspad. Dit stond onlangs ook in de krant.

Werkzaamheden

Einde van het hondenrenveld, of een nieuw begin?

 

 

Het hondenrenveld was een groot succes. Vele honden en hun baasjes hebben hier de afgelopen zes jaar veel plezier van gehad. Nu kunnen zij helaas alleen maar terecht op het veld in het Volkspark. Een plek met veel schaduw. Het zou fantastisch zijn als er op een andere plek, bijvoorbeeld bij de bogen of op het veld naast het fietspad tegen het gymlokaal, een alternatieve mogelijkheid zou komen. Een actieplan van hondenliefhebbers zou welkom zijn.

 

Verslag Openbare Wijkvergadering 6 juni 2019

Weten wat er is besproken en besloten op de laatste openbare wijkvergadering?

Het verslag van wat er aan de orde is geweest op de Openbare wijkvergadering verschijnt voortaan niet meer in de wijkkrant, maar op deze website.

Freek de Jonge aanraakbaar dichtbij

Op zondag 14 juli is bij Concordia eenmalig de documentaire FREEK te zien, over een van Nederlands grootste cabaretiers: Freek de Jonge. Bovendien leidt Freek zélf de film in, en zal hij na afloop samen met zijn vrouw Hella alle vragen uit het publiek beantwoorden.

Nieuwsbrief Buurtbemiddeling Enschede

Klik op onderstaande link om de laatste nieuwsbrief van Buurtbemiddeling Enschede te downloaden.

Zeven Avonden Vol Muziek