CONNECT-U

 

Het is alweer enige tijd geleden dat we u hebben geïnformeerd over de voortgang van de plannen met het Ariënsplein dat we inmiddels onder de naam “Connect-U” in de markt zetten.
Graag willen we u informeren over de actuele stand van zaken en we nodigen u uit voor een inloopspreekuur op:

26 februari 2018 van
18.30-19.30 uur
bij IAA architecten,
Tromplaan 55,
Enschede.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de studentenhuisvesting. De bouwdelen zijn gestript en binnenkort start de aannemer met de bouw van 108 onzelfstandige en 163 zelfstandige studentenwoningen.
De planning dat de onzelfstandige woningen in september 2018 gereed zijn en de zelfstandige woningen in januari 2019. De asbestinventarisatie in de rest van het pand nadert voltooiing. Aan de hand hiervan wordt er gekeken naar de planning voor het strippen van overige bouwdelen. Voor de herontwikkeling van de overige delen hebben wij contact met Saxion, diverse bedrijven, initiatieven en particulieren. Voor het voorplein is IAA bezig met het maken van een ontwerp. Tijdens het inloopspreekuur kunt u terecht met al uw vragen over de stand van zaken. Vanuit LIFE zijn we aanwezig om “Connect-U” toe te lichten, ideeën te horen en vragen te beantwoorden. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Herman Zwiers via herman@life-nl.com of via 06-83532347. Met vriendelijke groet, mede namens mijn collega’s Ellis Mulderij, Herman Zwiers en Marijke van Hees Jacky Scherens LIFE
P.S. Afgelopen weekend van 24/25 februari waren er rondleidingen in het ziekenhuis, georganiseerd door de Tubantia in samenwerking met LIFE.
Ruim 800 mensen hebben van de uitnodiging gebruik gemaakt en hebben deelgenomen aan de rondleidingen.

 
Begindatum: 
26-02-2018
Einddatum: 
26-02-2018