Naar welk evenement ga jij in 2018?

 

De zomerse Grolsch Summer Sounds, het culinaire event Proef Eet, de jubileumeditie van Enschede Marathon, de jaarlijkse Military en nog veel meer bekende Enschedese evenementen vinden ook in 2018 weer plaats.

Opening Hudson's Bay
8 maart, 10:00 uur
11.000 m2 vol met de nieuwste mode en (woon)accessoires. Maak kennis met dit nieuwe mode walhalla van Enschede. Tijdens de opening zijn er tevens lokale producten te koop en treden er artiesten uit Enschede en de regio op.

High tea in Enschede
Voorjaarstip
Scones met clotted cream, sandwiches, quiches én natuurlijk diverse soorten Engelse thee. Een heerlijke high tea bij een originele theetuin op een boerenerf of bij een hippe hotspot in het centrum? Enschede heeft het allemaal.

Nieuw: Cookie Dough bar
Heel Bijzonder
Sinds 24 februari heeft lunchroom Heel Bijzonder de eerste cookie dough bar van Enschede geopend. Kies uit vier soorten koekjesdeeg, tien verschillende toppings en drie soorten sausjes, en geniet van dit heerlijke nieuwe tussendoortje.

Cross-linx4 maart
Cross-linx is een jaarlijks, reizend indie-classical festival, waarin avant-garde pop en nieuwe gecomponeerde muziek elkaar ontmoeten, inspireren en beïnvloeden in spannende concertformules. Het festival presenteert het muzikale avontuur ook op onverwachte plekken binnen en buiten de concertzalen.