Studio Complex Verhuist! Maak het mee op 31 maart en 1 april.

Beste wijkbewoners,

 

Waarschijnlijk hebben jullie gezien dat er hard wordt gewerkt op het voormalige terrein tussen Mazdadealer Kolenaar en het voormalige Wegenerpand. Het groen is weg, Studio Complex en Hanggarrr lopen leeg en bouwen weer op bij de Janninkshallen op het Wegenerterrein.

 

Op onze nieuwe locatie kunnen we weer aan het werk, samen dingen maken, initiatieven ontplooien en spelen. Daar werken we aan een nieuwe opzet van de moestuintjes en daar bereiden we het Zuiderfestival voor.

 

De moestuintjes brengen we onder de aandacht van de wijkbewoners met een aangekleed 'VerkasWeekend' op 31 maart en 1 april. Dan nemen de kunstenaars de tijd om samen met de wijkbewoners het verkassen mee te maken. Het wordt een weekend van schoonmaken, voeden, verhuizen, zaaien en planten van de moestuintjes voor de wijkbewoners.

 

Studio Complex zorgt voor koffie, thee en fris. Voor de lekkere trek is er gebak uit onze pizza-oven. Kunstenaars gaan installaties en andere kunstwerken neerzetten. Het wordt een fijn evenement waar je net even wat langer blijft hangen om de kennismaking met buurtgenoten en kunstenaars te hernieuwen.

 

Ondanks de pijn die nu eenmaal onvermijdelijk is als je een geliefd terrein moet verlaten kijken we met plezier uit naar een weekend waarin we samen met de buurt de moestuintjes naar een nieuwe plek brengen. Een mooi symbool voor de verbinding tussen wijkbewoners onderling en de kunstenaars.

 

Tot ziens op 31 maart en 1 april,

namens Studio Complex en Hangarrr,

Reinier Kranendonk

 

www.wieisreindier.nl