Vuur in de wijk

Hoi!

Een knisperend vuurtje, een gloed die je langzaam verwarmt. Geroezemoes om je heen, nu en dan muziek en dan opeens een collectieve stilte. Af en toe betoveren de vlammen je, en een ander moment zit je midden in het verhaal van je buurman. Je vertelt eens wat, of je luistert alleen.

Herken je dat beeld van een kampvuur?

Zo organiseerden we er vorig jaar een aantal. Niet midden in het bos of op vakantie, maar in de buurt. Om samen te komen, verhalen te delen, elkaar te leren kennen, om even stil te staan, of gewoon in het vuur te staren. Een kampvuur is voor ieder wat wils, maar voor elk betoverend. Meer daarover lees je hier https://medium.com/zin-in-de-zaak/vuur-inde-wijk-3e6a275dc44c

Die ervaring willen we delen. Met meer mensen. Op meer plekken. Om te beginnen rond het Containerpark in Roombeek, op 19 juni aanstaande. We delen dan het verhaal van Zinnige Streken en dat van de kampvuursessies. En we vragen je hulp: om ons te helpen van de kampvuren in de wijk een 'lopend vuurtje' van te maken.

Help mee

We zoeken daarvoor mensen die het leuk vinden om mee te denken en te helpen om de kampvuren in de wijk mogelijk te maken. Alle creativiteit, kennis en kunde is welkom. Misschien weet jij de beste plek om een volgend kampvuur te organiseren. Heb je het contact dat we nog nodig hadden. Of help je ons te communiceren of onze ideeën. Dit en meer is welkom. Laat je vooral ook inspireren door de andere deelnemers, want samen kunnen we meer. Help je ons dit idee waar te maken?

Kom dan

Wanneer:         19 juni 2018 Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Waar:               Containerpark in Roombeek (Tussen de Roomweg en de parkeerplaats van de Cee Spot.

 

Je kan je aanmelden via het evenement op Facebook: https://www.facebook.com/events/ 1673362722740010/.

Of stuur een mail naar judith@zinindezaak.nl.

 

Tot 19 juni!

 

Zinnige groet!

 

Judith

 

 

---

De stichting Zinnige Streken bestaat om mooie initiatieven mogelijk te maken. Lokaal, betekenisvol en fun: dat is het kenmerk van die initiatieven. Zoals Dagje Sinterklaas, het Generatiediner, de Stadsmakerij en de Kampvuren in de wijk. Heb je ook een tof idee of wil je andere helpen waarmaken? Sluit je dan aan via www.zinnigestreken.nl!