Seniorenbeurs 2019

16e Alifa Seniorenbeurs

Donderdag 25 april 2019 van 10.00 uur tot 16.00 uur in de Diekmanhal

 

Op donderdag 25 april a.s. vindt voor de 16e keer de Seniorenbeurs plaats. Deze beurs wordt eens in de twee jaar georganiseerd door Alifa Welzijn Ouderen. De Seniorenbeurs wordt bezocht door ongeveer 4000 mensen.

 

Iedereen is van harte welkom in de Diekmanhal om zich te laten informeren over de vele activiteiten en voorzieningen voor senioren.

 

In de Diekmanhal wordt wederom een gezellige koffiehoek ingericht waar even uitgerust kan worden en op eigen kosten een kopje koffie met iets lekkers genuttigd kan worden. Daarnaast is er een ruimte ingericht waar een aantal malen rijdens deze dag optredens en demonstraties worden verzorgd. De standhoeders zullen de beursbezoekers informeren over hun producten en diensten. Bij de aanbieders van maaltijden zijn hapjes te proeven en bij veel stands worden kleine cadeautjes aangeboden. Kortom, voldoende ingrediënten voor een gezellig dagje uit.

 

Er zijn de hele dag vrijwilligers van het Rode Kruis aanwezig die beschikbaar zijn voor de EHBO. De Seniorenbeurs wordt gehouden in de Diekmanhal van 10.00 uur tot 16.00 uur en de toegang is gratis.

 

De organisatie heet alle belangstellenden van harte welkom!