Enschede wekt op

Ook in Jij in de Wijk kwam het thema 'duurzame energie' het afgelopen jaar regelmatig aan bod.
Hierbij de uitnodiging voor de slotavond van Enschede Wekt Op op woensdag 15 februari om 19:30 uur. 

Wil je aanwezig zijn? Geef je dan op via het hierna genoemde E-mailadres. Er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Beste stadsgenoot,
Het klimaat verandert. Om de bedreigingen die dit met zich meebrengt een halt toe te roepen zijn er wereldwijd klimaatakkoorden gesloten. Ook Enschede neemt hierin haar verantwoordelijkheid. Gezien de doelstellingen van de gemeente lijkt de komst van zonneparken en windmolens in de stad onvermijdelijk.

Maar waar moeten ze komen te staan?
En: zijn er ook alternatieven? Newsroom Enschede (TC Tubantia en TV Enschede FM) wilde graag weten hoe u als Enschedeër over het onderwerp denkt. Ruim 1100 (!) stadsgenoten hebben de moeite genomen om middels een enquête hun mening over dit onderwerp kenbaar te maken.
Graag nodigen wij u persoonlijk uit om aanwezig te zijn bij de slotavond van dit project met de titel Enschede Wekt Op. In een liveshow van een uur presenteren we resultaten van de enquête en gaan belanghebbenden met elkaar in debat onder leiding van van gespreksleider Willem Habers (TV Enschede FM) en vaste tafelheren verslaggever Wilco Louwes (TC Tubantia) en wethouder Eelco Eerenberg (Gemeente Enschede).

Wanneer u deze avond bij wilt wonen, vul dan uw naam en mailadres in en stuur de mail naar enschedewektop@newsroomenschede.nl.
Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, daarom geldt deze uitnodiging ook voor 1 persoon. Wie het eerst komt, het eerst maalt!
Wanneer: Woensdagavond 15 februari
Tijd: 20.00-22.00 uur, de inloop vanaf 19.00 uur met koffie en thee. Zaal open vanaf 19.30 uur en i.v.m. live-opnames geen toegang meer na 19.50 uur.
Locatie: Balengebouw, Lonnekerspoorlaan 114, Enschede
In te vullen:
NAAM: .................................
MAILADRES:.............................

Met vriendelijke groet,
Anneloes Broer,
Secretariaat Newsroom Enschede.