Heel veel nieuws uit Enschede

Een unieke theaterbelevenis op Vliegveld Twenthe, nieuwe locaties en een nieuwe uitagenda

Een unieke theaterbelevenis!

In de maanden juni en juli komt er een intiem, muzikaal en groots theaterspektakel naar Vliegveld Twenthe: Hanna van Hendrik. Een verhaal over het Twentse boerenleven in de jaren '70 en de boerenopstand van die tijd. Met o.a. Johanna ter Steege, Huub Stapel en vele anderen.
Lees meer

Nieuws uit de stad

Er komen steeds meer nieuwe locaties bij in Enschede. Zo opent damesmodewinkel Norah een filiaal in Winkelcentrum Zuid, is onlangs het nieuwe UParkhotel geopend op de campus van Universiteit Twente en er opent binnenkort een extra filiaal van Mrs. Brown in de Pijpenstraat. Wil jij deze nieuwtjes als eerste meekrijgen?
Volg ons nu op Facebook

Faulty Towers

Wie kent de serie Fawlty Towers nog? De nooit opgenomen dertiende aflevering kun je live meemaken tijdens Faulty Towers - The Dining Experience in de Grote Kerk. Geniet van een driegangendiner en wordt bediend door het bekende illustere trio, Basil, Sybil en Manuel, uit de serie. "Please wait to be seated and: don’t mention the war!"
Lees meer

Wat ga jij doen in maart?

Een nieuwe maand staat alweer voor de deur en dus is er weer een nieuwe Uitagenda! Hij is zelfs extra nieuw, want we hebben de Uitagenda een update gegeven. Vanaf deze maand staat hij boordevol evenementen, tips van een local, de laatste nieuwtjes uit de stad en natuurlijk heel veel andere leuke activiteiten. Ben jij benieuwd naar de vernieuwde Uitagenda?
Bekijk hem nu
 

AGENDA TIPS


FAMILIECONCERT LEJO ONTDEKT HET ORKEST - 2 maart
 

MIAUW - 9 maart
 

TWENTSE VLOOIENMARKT - 9 & 10 maart
 

FOOD & VINYL BEURS - 10 maart
 

Hulp nodig?

Je kunt dagelijks via Whatsapp bij ons terecht van 09:00 tot 20:00 uur. Heb je vragen of wil je tips over Enschede?

App dan naar 0658813211