Gastheren en Gastvrouwen Gezocht bij Het Lammerinkswonner

Oproep

 

 

Bezoekerscentrum Het Lammerinkswonner zoekt gastheren en gastvrouwen

 

 

 

 

Kom er bij!

Bezoekerscentrum Het Lammerinkswonner in het Ledeboerpark te Enschede is op zoek naar gastheren en -vrouwen op vrijwillige basis, om op zondagen in het bezoekerscentrum bezoekers te ontvangen.

Het geven van informatie, bijvoorbeeld over het Ledeboerpark of bij een tentoonstelling met een natuurthema, en het schenken van een kopje koffie behoort tot de taken van deze vrijwilligers.

Omdat onze vaste groep helaas wat is uitgedund, zoeken wij nog enthousiaste en bevlogen mensen er bij!

 

 

 

 

Wat ga je doen?

Je bent gastheer of gastvrouw in bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner in het Abraham Ledeboerpark. Op zondagmiddag open je het bezoekerscentrum en je serveert koffie of thee op verzoek. Je draagt zorg voor een prettige sfeer. Ook beantwoord je vragen over de boerderij, de moestuin, de kruidentuin en het park.

In het bezoekerscentrum zijn door het jaar heen verschillende natuur educatieve tentoonstellingen, en van januari tot maart staan er dieren op stal als onderdeel van een educatief project. Als gastvrouw/gastheer betrek je de kinderen bij de tentoonstellingen en beantwoord je hier vragen over; het is daarom van belang dat je bereid bent om je te verdiepen in de verschillende thema’s die tijdens de tentoonstellingen voorbij komen.

In de toekomst willen wij diverse educatieve activiteiten gaan organiseren op de zondagen, die jij dan als gastvrouw/gastheer aanbiedt en begeleidt.

 

 

Meer informatie:

Als je interesse hebt in deze vrijwilligers functie of vragen hebt, dan kun je mailen naar m.d.groot@enschede.nl of b.quist@enschede.nl

Wij nemen dan contact met je op!

 

Bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner is bereikbaar via de ingang van het Ledeboerpark aan de Hengelosestraat in Enschede. Na 300 meter aan de rechterkant ligt het bezoekerscentrum.

 

 

Openingstijden: zo. 1-4 t/m 30-9 van 13.00 – 17.00 uur

zo. 1-10 t/m 31-3 van 12.00 – 16.00 uur

 

ma-vr 1-4 t/m 30/9 van 8.00 – 15.30 uur

ma-vr 1/10 t/m 31-3 van 8.00 – 16.00 uur

 

Op zaterdag is het bezoekerscentrum gesloten