Kom je buiten spelen?

Het is tijd voor de eerste Culturele Zondag van het jaar!

Kom BuitenSpelen

Het is weer tijd voor de eerste Culturele Zondag van 2019. Aanstaande zondag 31 maart kun je van 13:00 tot 17:00 uur de lente vieren op het Wilminkplein en het Stationsplein. Bouw een brug van LEGO over de watertafel, kijk en luister naar verschillende optredens of doe mee met een van de workshops.
Bekijk het programma

Uitagenda april

De nieuwe uitagenda is er weer! Deze editie staat boordevol leuke evenementen, zoals o.a. een Museumnacht voor kids, Enschede Marathon, Koningsfestival Enschede en Big Bang Festival. Of lees je liever de tips van Lars en het laatste nieuws uit de binnenstad?
Bekijk hem hier

Nieuw restaurant op komst

Op 18 april opent Bardot Bar & Restaurant haar deuren in de binnenstad. Deze nieuwe hotspot in de Langestraat brengt de Frans-Mediterrane sfeer van Saint-Tropez naar Enschede. Geniet van heerlijke fruits de mer, Franse wijnen of een goed stuk vlees.
Lees meer

Nieuwe afstand bij de Enschede Marathon

De oudste marathon van Nederland en West-Europa komt er weer aan en dit jaar is er een nieuwe loop! Op zaterdagavond 13 april, de avond voor de marathon, kun je mee doen met de Twee van Enschede. De supergezellige, laagdrempelige en recreatieve loop is twee Engelse mijl (3.2 km). Iedereen, jong en oud, getraind en minder getraind, kan meedoen. 
Doe jij al mee?
 

AGENDA TIPS


WUNDERNACHT - 6 april
 

BOOSTER FESTIVAL - 6 april
 

NIGHT@BIEB - 6 april
 

PAASKERMIS - 13 t/m 22 april
 

Hulp nodig?

Je kunt dagelijks via Whatsapp bij ons terecht van 09:00 tot 20:00 uur. Heb je vragen of wil je tips over Enschede?

App dan naar 0658813211