Twee vacatures (yes, LSA gaat uitbreiden!) én nieuwe trainingen

Hey! Leuk dat je onze nieuwsbrief leest!

 

Welk nieuws staat voor je klaar?
  • We hebben 2 (!) nieuwe  vacatures, want het LSA breidt uit. We zoeken een projectleider energietransitie én een allround projectmedewerker.
  • Ben je bezig met ruimtelijke ordening? Dan hebben we iets voor jou.
  • Een speciaal werklab voor gemeenteambtenaren. 
 
Ben je of ken je een bevlogen projectleider energietransitie die bijdraagt aan bewonersgedreven wijkplannen? Iemand die goed de regie kan houden, maar in het begeleiden van processen ook een stapje terug kan doen. Iemand met gevoel voor ondernemerschap en iemand die ingewikkelde zaken simpel kan maken.
Check de vacature voor projectleider energietransitie
 
 
We zoeken een nieuwe collega die breed inzetbaar is. De ene week organiseer je een bijeenkomst over BewonersBedrijven, de volgende week interview je onze leden voor de website of verzamel je data voor onze buurtrechtenkaart. Je houdt van organiseren, hebt oog voor detail en bent ondernemend. 
Bekijk de vacature voor allround projectmedewerker
 
 
Actieve bewoners worden steeds ambitieuzer. Ze hebben meer en meer een aandeel in complexe ruimtelijke ordeningsprojecten, zoals de aanleg van een zonnepark of de inrichting van gezamenlijke sportvelden. Hoe bemachtig je als bewonersinitiatief een gelijkwaardige positie in het ruimtelijke ordeningsproces? Dat leer je in onze nieuwe training burgerplanvorming. Start: september.
Alle info over de training
 
Op meer en meer plekken werken gemeenten samen met bewonersinitiatieven. Actieve bewoners hebben vaak grootse plannen. Veel gemeenten zoeken dan ook naar nieuwe manieren om ruimte te geven aan bewonersinitiatieven. In het werklab leren gemeenteambtenaren hoe ze het meeste kunnen halen uit de samenwerking met bewonersinitiatieven. 
Meer over de werklabs