Het Festivalseizoen is begonnen!

Dauwtrappen of feesten?

Heb jij al plannen voor het Hemelvaartsweekend? Van 30 mei t/m 2 juni is er van alles te doen in de stad. Dans op heerlijke deuntjes tijdens Green Vibrations, geniet van de gitaarklanken van het Twents Gitaar Festival of bezoek de kleurrijke Culturele Zondag. Ook zijn op Hemelvaartsdag de winkels geopend van 12:00 tot 17:00 uur.
Lees meer
 

Foodfestival Stoer Voer

Het eerste foodfestival van het jaar komt er weer aan! Van 24 t/m 26 mei vult het G.J. van Heekpark zich met tientallen foodtrucks. Geniet van de lekkerste gerechten en de beste dranken uit de regio. Op vrijdag- en zaterdagavond toont Concordia ook een openluchtfilm.
Lees meer
 

Theater on Tour

Op zondag 19 mei fiets je door het prachtige landschap van Enschede-Oost en laat je je op bijzondere plekken verrassen door diverse podiumkunsten. De route is 20 kilometer en je kunt starten om 11:00, 12:00 en 13:00 uur. Leuk voor jong en oud!
Lees meer
 

Voel de muzikale vibe in de binnenstad

Van 30 mei t/m 16 juni is Muziek in de Straten terug in de binnenstad! Tijdens dit evenement vol muzikale aankleding, live muziek, culturele acts en prachtige kunst, kun je in de weekenden weer dansend door de straten. Ook zijn er diverse festivals, zoals de Culturele Zondag, Week van de Amateurkunst, het Twents Gitaar Festival en Kunsten op Straat. 
Lees meer
 

AGENDA TIPS


D'RAN FESTIVAL - 17 & 18 mei
 

CLASSSH - 25 mei
 

MAKER FESTIVAL TWENTE - 25 & 26 mei
 

LOCAL SUNDAY MARKET - 26 mei
 
 

Hulp nodig?

Je kunt dagelijks via Whatsapp bij ons terecht van 09:00 tot 20:00 uur. Heb je vragen of wil je tips over Enschede?

App dan naar 0658813211