Zeven Avonden Vol Muziek

Zeven avonden vol muziek

Maak je klaar voor funky beats en summer vibes, want ook dit jaar wordt het weer een groot feest op de Oude Markt tijdens de Grolsch Summer Sounds! Zes donderdagen en een zaterdag is er volop muziek in de binnenstad. Van hiphop tot zwoele salsa en van Nederlandse meezingers tot rock en blues. Nog drie weken en dan opent Bölke Open Air de muzikale zomer. 
Bekijk het programma
 

Kom je buiten spelen?

Vier het begin van de zomervakantie bij De Museumfabriek tijdens de Grote Buitenspeeldag. Op 6 juli is er een groots festijn met de nieuwste buitenspelen, maar ook met straatspelletjes van vroeger. Van AquaBubble en stormbanen tot aan grafisch bestuurbare bootjes en blikgooien. Allemaal in het teken van de nieuwe tentoonstelling 'Een Zomer Lang Spelen'.
Lees meer
 

Open dag FC Twente

Tijdens de open dag op 7 juli is er van alles te beleven voor de supporters van FC Twente. Zo wordt er een spelerspresentatie gehouden in het stadion en is er een speciale stadiontour over het veld en door de kleedkamer. Ook kun je handtekeningen en foto's scoren van spelers, op de foto met de kampioensschaal, is er een mega kidsdorp en nog veel meer!
Lees meer
 

Onze website is vernieuwd!

We hebben onze Nederlands- en Duitstalige website in een nieuw jasje gestoken. Er zijn nu verschillende routes beschikbaar die je leiden langs bijzondere hotspots en highlights. Er is een blog waar onze redactie inspirerende verhalen schrijft en de leukste tips over Enschede geeft. Ook is de menustructuur gewijzigd, hebben we een verbeterde online agenda en zijn er winkelfilters toegevoegd. Heb jij onze vernieuwde website al gezien? 
Bekijk hem nu
 

AGENDA TIPS


MULTICULINAIR FESTIVAL HAPPIE - 29 & 30 juni
 

TWENTELIFE SUMMER FESTIVAL - 30 juni
 

MUZIEKFEEST OP HET PLEIN - 2 juli
 

KLASSIEK OP DE OUDE MARKT - 5 juli
 
 

Hulp nodig?

Je kunt dagelijks via Whatsapp bij ons terecht van 09:00 tot 20:00 uur. Heb je vragen of wil je tips over Enschede?

App dan naar 0658813211