Sloop Bedrijfshal Robsoncomplex

We gaan beginnen met de sloop van de oude bedrijfshal aan de Veldkampstraat 42. Deze hal is onderdeel van het voormalige Robson complex en maakt plaats voor een nieuwe ontwikkeling op het stuk liggend tussen het Robsonpand en het fietspad. Dit stond onlangs ook in de krant.

Werkzaamheden

Op maandag 1 juli start aannemersbedrijf Tijd hof Hobema met de sloopwerkzaamheden van de oude bedrijfshal. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand. Deze parkeerplaats is bereikbaar via de Meijersbergstraat. Het sloopafval wordt ook via deze route afgevoerd. Meer informatie staat in de bijlage bij deze brief.

Veiligheid

Om het pand veilig te kunnen slopen wordt het bouwterrein op de parkeerplaats tijdelijk afgezet met hekken. De containers worden binnen de hekken geplaatst en we houden rekening met de schooltijden, zodat vrachtverkeer dan niet plaats vind.

Planning

De sloopwerkzaamheden vinden plaats van 1 juli tot en met 19 juli. Na de sloop komt het gebied voorlopig in de hekken te staan en blijft het braak liggen tot na de zomervakantie. Na de vakantie starten wij met het bouwrijp maken van de gehele locatie waarna in het laatste kwartaal van dit jaar de infra voor de Robsonlocatie wordt aangelegd.