Dinopark Twente Airport opent

Dinopark Twente Airport opent

Hoor jij ze al brullen, snuiven en stampvoeten in de verte? De dino's zijn onderweg naar Dinopark Twente Airport! Vanaf dit weekend gaat het dinopark open en kunnen echte avonturiers de dinowereld op Vliegveld Twenthe ontdekken. Ben jij benieuwd waar de dino's nog meer geweest zijn? Doe dan mee met de dinoroute in de binnenstad. Durf jij het aan?
Ontdek de dinowereld
 

Binnenkort: The Game Box

Dit najaar opent een vestiging van The Game Box in de Marktstraat. In deze nieuwe arcadehal kan iedereen, van jong tot oud, naar hartenlust gamen op de allernieuwste spellen. Er zijn actieve games zoals airhockey en basketball, maar ook de beroemde muntschuivers, flipperkasten, simulatoren en andere arcadespellen ontbreken niet. 
Lees meer
 

Zomervakantie

Breng je deze zomervakantie een bezoek aan Enschede of woon je in de stad? Tijdens de vakantie, van 13 juli t/m 25 augustus, is er van alles te doen! Kom shoppen of leer Enschede kennen via onze nieuwe routes. Ook zijn er een heleboel evenementen, zoals de zeven edities van Grolsch Summer Sounds, de Fiets4daagse en natuurlijk sluiten we deze zomer weer af met Proef Eet. 
Bekijk onze tips
 

MOUT Bierfestival

Bierliefhebbers en festivaldieren opgelet! Op 26 t/m 28 juli vindt er weer een heel gezellig bierfestival in het Volkspark plaats. Geniet een heel weekend lang van oneindig veel speciaalbieren van ruim 20 brouwerijen, proeverijen, heerlijk eten, live-muziek en vooral gezelligheid. Tip: op onze Facebookpagina geven we munten weg, dus doe mee en maak kans.
Lees meer
 

AGENDA TIPS


GROLSCH SUMMER SOUNDS: BÖLKE OPEN AIR - 18 juli
 

GROLSCH SUMMER SOUNDS: REMEMBER THE TIME - 20 juli
 

FC TWENTE - FC SCHALKE 04 - 23 juli
 

ENSCHEDESE FIETSVIERDAAGSE - 23 t.m 26 juli
 
 

Hulp nodig?

Je kunt dagelijks via Whatsapp bij ons terecht van 09:00 tot 20:00 uur. Heb je vragen of wil je tips over Enschede?

App dan naar 0658813211