Nieuwsbrief Uit in Enschede Oktober

 

Heb jij al plannen voor aankomend weekend?

De week van de Military

Morgen begint hét paarden topsportevenement van het jaar weer: Military Boekelo-Enschede! Kijk naar de wedstrijd op het mooie parcours, koop de leukste mode items en ontdek de nieuwste fashion en lifestyle trends tijdens de Classic Night Fair. Dit alles natuurlijk onder het genot van verleidelijke herfstbieren, prachtige wijnen en heerlijk eten.

 

Bekijk het programma van de Military

Dans tussen de schilderijen

Deze zaterdag is de eerste Museumnacht van Enschede. Laat je verrassen door kunst, muziek, theater en nog veel meer tijdens het gave programma van vele culturele locaties. De avond sluit je uiteraard af tijdens de unieke afterparty bij Rijksmuseum Twenthe!

 

Bekijk nu het programma

 

10 beste sushi restaurants

Wie houdt er nou niet van sushi?! In Enschede zijn er vele plekken waar je kunt genieten van heerlijke sushi tijdens een lunch of een uitgebreid diner, maar waar maken ze de beste? Wij hebben Enschedeërs gevraagd naar hun favoriete sushi restaurants.

 

Bekijk hier de beste 10

Vier de herfstvakantie in Enschede

Van 19 oktober t/m 27 oktober is het herfstvakantie. De ideale gelegenheid om er eens lekker op uit te gaan. Ben je op zoek naar leerzame en leuke uitjes voor kids tijdens de herfstvakantie? Er worden tal van kidsproof activiteiten georganiseerd voor de kinderen (en hun ouders). Bezoek bijvoorbeeld de halloweenkermis, ontdek de nieuwe gamehal of ga op sterrenjacht!

 

Bekijk hier al onze tips

 

 

 

AGENDA TIPS


REGENBOOGDAGEN - t/m 13 oktober
 


CNØDDE STUDENT PARTY - 12 oktober
 


BOCKBIER FESTIVAL - 12 & 13 oktober
 


OVERIJSSELS FILM FESTIVAL - 17 t/m 20 oktober

 

 

 

Hulp nodig?

Je kunt dagelijks via Whatsapp bij ons terecht van 09:00 tot 20:00 uur. Heb je vragen of wil je tips over Enschede?

App dan naar 0658813211