Helpen in het Volkspark !

Het Volkspark
Het Volkspark is het oudste openbare park van Nederland en bevindt zich in Horstlanden-Veldkamp. Een oase van rust, 14 hectare groot waarvan ongeveer 11 hectare groen midden in uw wijk. Een goed onderhoud van het park vergt tijd en inzet. Tijd en inzet om het Volkspark die uitstraling te geven die het verdient.

Dit voorjaar heeft een aantal bewoners in uw wijk aangegeven dat zij graag willen ondersteunen bij de werkzaamheden die nodig zijn in het Volkspark. Werkzaamheden zoals wieden, schoffelen, dieren verzorgen, planten, snoeien.

Vindt u het ook leuk om samen met (uw) mede-buurtbewoners mee te helpen bij het onderhoud van het park en wilt u hier af en toe of zelfs wekelijks een paar uurtjes van uw tijd aan besteden, dan kunt u zich aanmelden bij de beheerders van het Volkspark via het emailadres:

beheer@volkspark.nl

Op 7 september a.s. starten we op de woensdagmiddagen vanaf 13.00 uur met een kop koffie, waarna we in overleg met de beheerder en rekening houdend met uw voorkeur bezig gaan met het onderhoud. Materieel is aanwezig.