Bij Yoga gaat het om verbinding

Ylvy Vaanholt:
"Bij Yoga gaat het om verbinding"

Letterlijk is de betekenis van het woord Yoga "verbinding". Verbinding tussen de verschillende onderdelen die jou een mens maken. Het fysieke lichaam, de vitaliteit, gedachten, emoties, het geheugen en het innerlijk. Het kan zijn dat er teveel gedachten zijn, een te lage vitaliteit, teveel emoties. Als juist die onderdelen goed met elkaar samenwerken, dan ontstaat er meer harmonie en kan er contact gemaakt worden met een diepere rust, die er overigens altijd al is en was. In rust zijn vooral de emoties verbonden en voel je je goed.

Als je om je heen kijkt lijken mensen soms erg verschillend. Toch verlangt ieder mens naar ongeveer hetzelfde, rust en verbinding. Vaak zoekt men dit buiten zichzelf. Door de aandacht wekelijks op zichzelf te richten zal het beter gaan om de balans te bewaren. Daar waar de verbinding wordt verbeterd en voldoende hersteld is, zul je merken dat de verbinding met de medemens vanzelf ook beter gaat. Dat maakt jou gelukkig en de mensen om je heen ook!

Graag draagt De Yogaschool bij aan het gevoel van verbinding, met jezelf en daardoor ook in de wijk.
We bieden alle wijkbewoners een gratis kennismakingsles aan op:
zaterdag 20 januari 2018 van 14.00 tot 16.00 uur. De les duurt ruim een uur. Aansluitend drinken we thee en maken we graag nader kennis met elkaar. Meld je wel van te voren aan op: ylvy@yogaschool.nl of op 053 - 4336887.

Wees welkom! Ylvy Vaanholt