Wat is loos?

Met de opening van de expositie “Wat is loos?” wordt het begin van het einde ingeluid voor het
PETpaviljoen als galerie en huiskamer van de buurt. Vijf jaar lang stond het paviljoen tijdelijk in het Robson park, waar het dienst deed als wijkcentrum ten behoeve van de buurt en in haar verschijningsvorm informeerde over afvalstromen en duurzaamheid. 

Naast de talloze activiteiten voor jong en oud hebben vele kunstenaars kunnen exposeren in de ruim twintig exposities die Kunst boven het Maaiveld heeft georganiseerd. LOOS.FM,
de stichting die zich specialiseert in ‘tijdelijke monumenten’, is onderwerp van de allerlaatste expositie in het PET paviljoen dat ontworpen en beheerd is door de stichting. Naast een beeldend verslag van vijf jaar PET paviljoen door fotograaf Paul Clason en de documentaire van Rob Nijland over De huiskamer van de buurt, zullen ook andere en nieuwe projecten van LOOS.FM aan bod komen.

Een nieuw begin
Wat er met het PET paviljoen gaat gebeuren; waar het naar toe wordt verhuisd; en wie de nieuwe gebruikers zijn zal onthuld worden op de feestelijke opening, waar u namens Kunst boven het Maaiveld van harte voor bent uitgenodigd!

OPENING

Op zaterdag 16 december is de expositie om 16:00 geopend door Peter van Roosmalen (directeur van het Architectuurcentrum Twente) 

Locatie:
Het PET paviljoen

Blekerstraat 103, 7513 DT ENSCHEDE
openingstijden: wo - za / 13:00 – 17:00
(tot 6 januari, met uitzondering tussen kerst en oud & nieuw)

kunstbovenhetmaaiveld.nl petpaviljoen.nl facebook.com/petpaviljoen 

Begindatum: 
16-12-2017
Einddatum: 
06-01-2018