Agenda

Hier vindt u ons vergaderschema van 2021. De belangrijkste data zijn die van het wijkspreekuur en de vier Openbare wijkvergaderingen.

Het wijkspreekuur wordt elke tweede woensdag van de maand gehouden in het Robsonpand aan de Blekerstraat 165 van 17.00 tot 18.00 uur. Daar treft u naast iemand van de wijkraad, Alifa en RIBW, de wijkagent en de wijkcoach. Zij staan open voor uw klachten en ideeën.

In de Openbare wijkvergaderingen bespreken we actuele zaken die spelen in de wijk, plannen van bewoners en hoe ze denken over aanvragen voor het wijkbudget die meer dan € 1000 kosten.

In verband met corona zullen er in 2020/2021 waarschijnlijk geen bijeenkomsten plaatsvinden. Zodra de beperkende maatregelen zijn opgeheven gaan we weer Openbare wijkvergaderingen organiseren en informeren we u daarover op de website.

De bestuursvergaderingen zijn niet openbaar. Maar de secretaris nodigt vaak wijkbewoners en anderen uit om hun ideeën toe te lichten in de bestuursvergadering. Wilt u ook iets kwijt dat u beter kunt vertellen dan opschrijven? Bel 06 13 98 70 71 of stuur een mailtje naar secretaris@horstlandenveldkamp.nl

Een week voor elke openbare wijkvergadering ontvangt u een flyer waarin staat waar de bijeenkomst plaatsvindt en wat we met u willen bepreken. De Openbare wijkvergaderingen beginnen om 19.30 uur en duren meestal tot 22.00 uur. Tenzij het heel gezellig of spannend wordt, want dan wil het nog weleens uitlopen.

Geen evenementen gevonden!