Dédé is de spreekwoordelijke spin-in-het-web van de wijkraad. Wie een vraag heeft of een opmerking kan bij haar terecht. Als ze u zelf niet kan helpen leidt zij uw verzoek door, zodat u altijd een antwoord krijgt. Naast haar werk voor de wijk, Alifa en de Wmo organiseert ze tentoonstellingen, die te zien zijn in Galerie Dédé Grützmacher in het Robsonpand.
De wijkraad zit zonder penningmeester. Harrie Slump heeft deze functie als vrijwilliger vervuld tot zijn werk als architect dat onmogelijk maakte. Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan bij de secretaris voor een oriënterend praatje.
Op haar eigen, zeer persoonlijke en soms humoristische manier zorgt zij ervoor dat alles wat er in de wijkraad speelt wordt vastgelegd en terug te vinden is. Zij combineert haar vrijwilligerswerk voor de wijk met een baan als juridisch medewerker bij de gemeente.
Anneke werkt al vele, vele jaren voor de wijk in tal van verschillende functies. Haar belangstelling gaat vooral uit naar culturele activiteiten. En dat is geen wonder, ze is zelf beeldend kunstenaar naast haar job als ervenconsulent bij Het Oversticht, een organisatie die zich bezighoudt met veranderingen in de leefomgeving.
Gerard woont sinds 2019 in de wijk. Het leek hem een goed idee om desgevraagd lid te worden van de wijkraad en zo de wijk beter te leren kennen en een handje te helpen. Gerard brengt een rijkdom aan ervaring mee als coach/adviseur in binnen- en buitenlandse projecten. Hij schrijft als mederedacteur voor de website van de wijk.
Als voorzitter van de wijkraad probeert hij alle activiteiten van de wijkraad, de wijkkrant en de website op een relaxte manier in goede banen te leiden. Lex is actief als communicatie-advieur en beeldend kunstenaar. Hij gelooft in het vermogen van wijkbewoners om zaken die hen bezighouden, met steun van de wijkraad, zelf te regelen.
Hilde is onderwijskundige. Zij geeft niet alleen richting aan de wijkkrant, een groot deel van de inhoud wordt ook door haar geschreven. Zij ziet de wijkkrant als een middel om bewoners op een laagdrempelige manier bij de wijk te betrekken, door aandacht te besteden aan interessante bewoners, ondernemers, aan de geschiedenis van de wijk.
Na een paar jaar als eindredacteur voor de wijkkrant gewerkt te hebben deed Alke een stapje terug om meer tijd te krijgen voor andere dingen die haar bezighouden. Nu zorgt zij in overleg met Hilde voor de inhoud van de wijkkrant. Alke, die uit de museumwereld komt, heeft een brede belangstelling voor alles wat het leven in de wijk kan beïnvloeden.
De wijkkrant dankt zijn aantrekkelijke uiterlijk en de hoge waardering van de wijkbewoners mede aan Eelco. Het lukt hem telkens weer om al die stukken op een smakelijke manier op papier te krijgen. Daarnaast onderhoudt Eelco het contact met de adverteerders. Dat werk combineert hij met zijn baan in de verslavingszorg.
Als Marlein niet aan het fotograferen is komt dat doordat ze een wezenlijk deel van haar tijd nu eenmaal moet besteden aan haar werk als onderwijsassistent. Zij zorgt er als vrijwilliger voor dat de wijk op een aansprekende manier in beeld wordt gebracht. Met name op de website en in de wijkkrant.
Ferdie heeft als bezorger van de wijkkrant een belangrijke functie in de communicatie met de bewoners. Vier keer per jaar en soms vaker komt hij langs bij de 3000 brievenbussen die onze wijk telt. Weinig mensen kennen de wijk zo goed als hij. Daarnaast is hij druk met zijn bedrijf: Kattenoppas Cat Lucky.