Eshtehae Khoob

Este..wat? Sorry, dit is Afghaans voor smakelijk eten. En dat dat eten smakelijk kan zijn weet ik uit eigen ervaring. Verandering van spijs doet eten. Sinds kort bestaat de mogelijkheid om op zaterdag en zondag klassieke, 100 % biologische Afghaanse gerechten te bestellen. Tegen heel betaalbare prijzen. U kunt ze afhalen bij het Ecocentrum aan de Emmastraat 189 of laten bezorgen. Bestellen kan via 06 42 42 76 18. Maar nog beter is om even langs te gaan aan zodat u kunt zien waaruit u kunt kiezen.

Ook door de week van maandag tot en met vrijdag kunt u bij het Ecocentrum uitstekende maaltijden bestellen, met elke dag een ander en vers menu. Variƫrend van stoofpotje of paella tot Indisch.

Op vrijdag is er een extra verrassing. Dan zorgt Debby in het Ecocentrum voor een culinair avontuur. Wilt u daar meer over weten of een bestelling plaatsen? Bel 06 55 19 41 61 of mail naar www.ecocentrumemma.nl. En ook hier geldt, een bezoekje aan de winkel leert u snel wat voor heerlijks er te kiezen valt. Loat ’t oe smaak’n.