Neem op 29 september een kijkje in het volledig verbouwde pand van Podotherapie Oost- Nederland

In 2019 begon een nieuw avontuur voor Podotherapie Oost Nederland, aan de Emmastraat 177. Het pand, waar eerder studenten woonden, kwam te koop maar moest flink verbouwd worden. We maakten plannen, we zochten de juiste mensen, we gingen verbouwen en inrichten. De patiënten ondervonden daar enige hinder van maar hadden begrip voor de situatie. Begin juni werden de eerste ruimtes in gebruik genomen.

Na weken van afwerken en inrichten heeft de praktijk aan de Emmastraat nu een receptie, een ruime wachtruimte, 5 behandelkamers, een nieuw kantoor, een sterilisatieruimte en extra ruimte als werkplaats en één van de behandelruimtes kan worden gebruikt als operatiekamer. Naast deze hoofdlocatie heeft Podotherapie Oost-Nederland nog 13 praktijklocaties in Twente, waar in verschillende gezondheidscentra wordt gewerkt.

Het team van Podotherapie Oost-Nederland onderzoekt en behandelt al 35 jaar iedereen om zonder klachten en vrij te bewegen. Samen met de patiënt zorgen zij dat de patiënt binnen zijn eigen vermogen zo optimaal mogelijk kan staan, lopen, rennen en sporten. Iedereen in het team heeft een eigen expertisegebied en verschillende specifieke onderzoeksapparatuur ter beschikking om tot het ultieme behandelplan op maat te komen.

Kom de nieuwe ruimtes en wat daar wordt gedaan bekijken op de open dag op donderdag 29 september van 15.00 tot 17.00 uur aan de Emmastraat 177 in Enschede.